Zorunlu Yaz Stajı Hakkında

11 Nisan 2022

Öğrencilerin dikkatine!

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı  yaz dönemi için geçerli olacak zorunlu yaz stajı ile ilgili olarak;

• Meslek Yüksekokulumuzda eğitim öğretimine devam eden öğrencilerin staj yeri bulabilmeleri durumunda iki dönem aralığında  20 Haziran 2022 - 04 Ağustos 2022  ile 08 Ağustos 2022- 18 Eylül 2022 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Kamu veya özel kurumlarda stajını yapacak olan öğrenciler gerekli belgeleri doldurarak  elden veya posta yoluyla Yüksekokulumuz öğrenci işlerine teslim etmelidirler. (Öğrencilerimiz Staj başvuru evraklarını öncelikle Staj yapacağı işyerlerine imzalatarak Yüksekokulumuza ulaştaracaklardır.)
  • Kurumlarda zorunlu yaz stajlarını tamamlayan öğrencilerin değerlendirmeleri ilgili staj komisyonu tarafından yapılacaktır.
  • Öğrencilerimizin Staj için gerekli olan belgeleri internet sitemizin ana sayfasında bulunan öğrenci sekmesinin altında ''Staj'' linkinden ulaşabilirler.